Shirts van Blss zijn onderscheidend. We leggen graag uit waarom.

Afwerking

Onze shirts zijn met zorg gemaakt. Dat zie je terug in de subtiele details: de cross stitch buttons, de fijne stiksels en de verwerking van contrasterende stoffen en accessoires die nét even anders zijn.

Pasvorm

Blss shirts hebben een comfortabele fit. Dat komt, omdat we bij het ontwerp veel aandacht besteden aan de bodyfit pasvorm. Zo is de coupe slim verwerkt en sluiten de mouwen natuurlijk om de armen.

Materiaal

Blss staat voor kwaliteit. In Italië selecteren we hoogwaardige stoffen (100% katoen, vaak met stretch) en unieke dessins. Omdat we het totale productieproces in eigen beheer hebben, van ontwerp tot uitlevering, kunnen we de hoogste kwaliteit van onze producten garanderen voor een eerlijke prijs.

Uitstraling

De shirts van Blss mogen gezien worden, vinden wij. En dat geldt ook voor de verpakking. Voor de retailer hebben we speciale mobiele display units van hout ontworpen, met hardkartonnen boxen en een voet van cortenstaal. De boxen hebben dezelfde dessins als onze shirts en kunnen bij elke nieuwe collectie worden verwisseld. Zo krijgt Blss in de winkel telkens een nieuwe uitstraling, een extra reden voor klanten om weer een bezoekje te brengen.